Tilapia in kokossaus
Aan de slag
Fruit in zonnebloemolie de knoflook en bosuitjes, voeg ook kerriepoeder en gemberpoeder toe. Voeg ketjap manis, kokosmelk en de limoenrasp aan de pan toe. Leg de visfilets in de saus, laat ze tegen de kook aan in ca. 8 min gaar worden. Schep ze dan op een schaal en breng de saus dan zacht kokend op smaak met zout, de sambal badjak en limoensap. Lekker met wokgroente en rijst.
Tilapia in kokossaus
hoofdgerecht
null personen
265 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Fruit in zonnebloemolie de knoflook en bosuitjes, voeg ook kerriepoeder en gemberpoeder toe. Voeg ketjap manis, kokosmelk en de limoenrasp aan de pan toe. Leg de visfilets in de saus, laat ze tegen de kook aan in ca. 8 min gaar worden. Schep ze dan op een schaal en breng de saus dan zacht kokend op smaak met zout, de sambal badjak en limoensap. Lekker met wokgroente en rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
2 tenen knoflook
3 bosuitjes
1 tl kerriepoeder
1 tl gemberpoeder (djahé)
2 el ketjap manis
200 ml kokosmelk
1 limoen
500 tablet tilapiafilet
1 tl sambal badjak