Ketjapmarinade
5 min. bereiden / 30 min. wachten
6 ingrediënten
Aan de slag
Pers de knoflook. Roer in een lage schaal de ketjap, knoflook, komijn, koriander, gemberpoeder door elkaar. Breng op smaak met sambal. Wentel het vlees door de marinade en laat afgedekt in de koelkast minimaal 30 min. en maximaal 2 uur marineren. Keer het vlees af en toe. Laat het vlees uitlekken en bestrijk voor het grillen met olie.
Ketjapmarinade
bijgerecht
null personen
5 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Pers de knoflook. Roer in een lage schaal de ketjap, knoflook, komijn, koriander, gemberpoeder door elkaar. Breng op smaak met sambal. Wentel het vlees door de marinade en laat afgedekt in de koelkast minimaal 30 min. en maximaal 2 uur marineren. Keer het vlees af en toe. Laat het vlees uitlekken en bestrijk voor het grillen met olie.
algemeen:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
5 el ketjap manis
1 tl gemalen komijn
2 tl Ketoembar gemalen koriander
1 tl gemberpoeder (djahé)
1 tl sambal oelek