Kip ketjap met komkommeratjar
bewaar
bewaar

Kip ketjap met komkommeratjar

Zoetzure verwennerij uit de oosterse keuken.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de schil van de komkommers met een kaasschaaf en schaaf de komkommers in dunne plakjes. Roer de chilisaus en de azijn door elkaar en voeg zout naar smaak toe. Meng door de komkommer en zet de atjar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

Meng ondertussen de ketjap met de sambal en bestrijk de kip ermee. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip op middelhoog vuur in ca. 12 min. gaar. Snijd de kip in schuine plakken.

Verdeel de rijst over de borden en leg de plakken kip erop. Serveer met de komkommeratjar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip ketjap met komkommeratjar

Zoetzure verwennerij uit de oosterse keuken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig