Pittige speklapspiesen
bewaar
bewaar

Pittige speklapspiesen

25 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Week 4 satéstokjes minstens 30 min. in water. Steek de barbecue aan. Snijd de speklapjes in stukken. Rasp de citroen en pers de vrucht uit. Meng in een schaal 2 el citroensap met de knoflook, de sambal, de ketjap en het citroenrasp. Schep het vlees erdoor en marineer het afgedekt minstens 30 min. in de koelkast. Snijd de uien elk in 4 parten en snijd de parten dwars door. Rijg het vlees met daartussen stukken ui en de champignons. Bestrijk de spiesen met olie. Rooster ze op de barbecue in 12 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Lekker met rijst en broccoli.

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige speklapspiesen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig