Tikka masala met vegetarische kipstukjes en bloemkoolrijst
Jaja, wij zijn altijd wel in voor zo'n snelle vegetarische 'tikka masala'.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui. Verhit ⅕ van de olie in een wok of hapjespan en bak de ui en vegetarische kipstukjes 4 min. op hoog vuur. Zet het vuur laag, voeg de tikka masala saus toe en verwarm 5 min. op laag vuur.
Verwarm ondertussen de naanbroden ca. 4 min. in het midden van de oven. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de bloemkoolrijst en tuinerwten 4 min. al omscheppend op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Snijd de munt fijn. Breng de tikka massala op smaak met 1 el limoensap (per 4 personen), peper en eventueel zout.
Verdeel de bloemkoolrijst met de tuinerwten en de tikka masala over diepe borden. Bestrooi met de munt en het limoenrasp. Snijd de naanbroden in stukken en serveer erbij.
Tikka masala met vegetarische kipstukjes en bloemkoolrijst
Jaja, wij zijn altijd wel in voor zo'n snelle vegetarische 'tikka masala'.
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
11 min. bereiden
4 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui. Verhit ⅕ van de olie in een wok of hapjespan en bak de ui en vegetarische kipstukjes 4 min. op hoog vuur. Zet het vuur laag, voeg de tikka masala saus toe en verwarm 5 min. op laag vuur.
Verwarm ondertussen de naanbroden ca. 4 min. in het midden van de oven. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de bloemkoolrijst en tuinerwten 4 min. al omscheppend op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Snijd de munt fijn. Breng de tikka massala op smaak met 1 el limoensap (per 4 personen), peper en eventueel zout.
Verdeel de bloemkoolrijst met de tuinerwten en de tikka masala over diepe borden. Bestrooi met de munt en het limoenrasp. Snijd de naanbroden in stukken en serveer erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
5 el arachideolie
300 g vegetarische kipstuckjes
450 g Tikka Massalasaus
2 naanbroden naturel
400 g koelverse bloemkoolrijst
250 g diepvries tuinerwten
1 limoen
15 g verse munt