Indiase groentecurry
Voor vegetariërs die houden van pit!
Aan de slag
Snijd de ui in dunne halve ringen. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. op laag vuur.Voeg de kruidenpasta toe en fruit 2 min. mee. Voeg de bloemkool en pompoen toe en fruit 2 min. mee.
Spoel de kikkererwten in een vergiet af met koud water, laat uitlekken en voeg toe. Voeg de tomaten toe, breng aan de kook en laat op laag vuur met de deksel op de pan 10 min. garen.
Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de pan van het vuur en roer de helft van de yoghurt door de curry. Serveer met de rest van de yoghurt.
Ui fruiten
Instructievideo - 00:31 min.
Indiase groentecurry
Voor vegetariërs die houden van pit!
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in dunne halve ringen. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. op laag vuur.Voeg de kruidenpasta toe en fruit 2 min. mee. Voeg de bloemkool en pompoen toe en fruit 2 min. mee.
Spoel de kikkererwten in een vergiet af met koud water, laat uitlekken en voeg toe. Voeg de tomaten toe, breng aan de kook en laat op laag vuur met de deksel op de pan 10 min. garen.
Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de pan van het vuur en roer de helft van de yoghurt door de curry. Serveer met de rest van de yoghurt.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
2 el zonnebloemolie
3 el Patak's kruidenpasta voor tikka massala
400 g diepvries bloemkoolroosjes
400 g koelverse pompoenstukjes
400 g kikkererwten in blik
400 g gepelde tomaten in blik
2 Patak's naanbroden
170 g Griekse yoghurt