Indiase groentecurry
bewaar
bewaar

Indiase groentecurry

Voor vegetariërs die houden van pit!

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ui in dunne halve ringen. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. op laag vuur.Voeg de kruidenpasta toe en fruit 2 min. mee. Voeg de bloemkool en pompoen toe en fruit 2 min. mee.

Spoel de kikkererwten in een vergiet af met koud water, laat uitlekken en voeg toe. Voeg de tomaten toe, breng aan de kook en laat op laag vuur met de deksel op de pan 10 min. garen.

Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Neem de pan van het vuur en roer de helft van de yoghurt door de curry. Serveer met de rest van de yoghurt.

variatietipVervang voor de variatie de naans eens door 100 g pappadums (Patak's)

Ui fruiten

Instructievideo - 00:31 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase groentecurry

Voor vegetariërs die houden van pit!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig