Kip-kormatraybake van Patak's (advertentie)
Koken met Patak's: deze traybake maak je met kikkererwten, kip en bloemkool. Meng ze met korma-kruidenpasta en serveer met rijst, pappadums en zelfgemaakte yoghurtdip. Yum!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de rijst naar bereidingswijze op de verpakking.
Roer de Patak’s Korma kruidenpasta los met 3 el olijfolie.
Snijd de witte ui in kwarten en haal de lagen van elkaar. Spoel de kikkererwten af. Meng de ui, kikkererwten, kipdijfilet en bloemkoolroosjes met de korma kruidenpasta op een bakplaat of ovenschaal. Rooster voor ongeveer 15 minuten in de oven.
Halveer de cherrytomaatjes. Snijd de koriander fijn. Meng de Griekse yoghurt met 1 el olijfolie, de koriander en peper en zout naar smaak. Zet apart.
Haal de bakplaat uit de oven, schep om en voeg de cherrytomaatjes toe. Rooster nog 10-15 minuten.
Besprenkel de naans licht met water. Verwarm de naanbroodjes de laatste 3-4 minuten mee in de oven. Serveer de traybake met de rijst, yoghurtdip en pappadum snacks.
Kip-kormatraybake van Patak's (advertentie)
Koken met Patak's: deze traybake maak je met kikkererwten, kip en bloemkool. Meng ze met korma-kruidenpasta en serveer met rijst, pappadums en zelfgemaakte yoghurtdip. Yum!
null personen
716 kcal
10 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de rijst naar bereidingswijze op de verpakking.
Roer de Patak’s Korma kruidenpasta los met 3 el olijfolie.
Snijd de witte ui in kwarten en haal de lagen van elkaar. Spoel de kikkererwten af. Meng de ui, kikkererwten, kipdijfilet en bloemkoolroosjes met de korma kruidenpasta op een bakplaat of ovenschaal. Rooster voor ongeveer 15 minuten in de oven.
Halveer de cherrytomaatjes. Snijd de koriander fijn. Meng de Griekse yoghurt met 1 el olijfolie, de koriander en peper en zout naar smaak. Zet apart.
Haal de bakplaat uit de oven, schep om en voeg de cherrytomaatjes toe. Rooster nog 10-15 minuten.
Besprenkel de naans licht met water. Verwarm de naanbroodjes de laatste 3-4 minuten mee in de oven. Serveer de traybake met de rijst, yoghurtdip en pappadum snacks.
combinatietip:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g rijst
2 el Patak's korma kruidenpasta in pot
4 el olijfolie
1 middelgrote ui
200 g kikkererwten in blik
350 g kipdijfiletreepjes
400 g koelverse bloemkoolroosjes
200 g cherrytomaten
10 g verse koriander
200 g Griekse yoghurt
4 mini naanbreads garlic & coriander
70 g Patak's pappadum snack lightly salted