Kabeljauwstoof in hot spice paste van Patak's (advertentie)

Patak's

bewaar
bewaar

Kabeljauwstoof in hot spice paste van Patak's (advertentie)

Koken met Patak's: zet een heerlijk kruidige kabeljauwstoof in hot spice paste op tafel. Ga je liever voor vega? Vervang dan de kabeljauw door een mix van groenten zoals bloemkool en kikkererwten. Deze curry is hoe dan ook lekker pittig!

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui en hak de koriander grof. Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. 

Verwarm de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui voor 4 minuten. Voeg de Patak’s Hot Spice paste en cherrytomaten toe en bak ongeveer 10-15 minuten, totdat de tomaatjes open springen. 

Voeg de kokosmelk toe aan de pan en breng aan de kook. Zet dan het vuur laag en voeg de kabeljauw toe, zorg dat deze goed bedekt worden door de saus. Laat 5 minuten koken, totdat de vis gaar is en een beetje uit elkaar valt. 

Garneer met de grofgehakte koriander en serveer met de pappadum snacks.  

algemeenalgemene tip toevoegen: Dit recept is ontwikkeld door Patak's. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?
vegatipVervang de kabeljauw door een mix van groenten, zoals bloemkool en kikkererwten.     

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauwstoof in hot spice paste van Patak's (advertentie)

Koken met Patak's: zet een heerlijk kruidige kabeljauwstoof in hot spice paste op tafel. Ga je liever voor vega? Vervang dan de kabeljauw door een mix van groenten zoals bloemkool en kikkererwten. Deze curry is hoe dan ook lekker pittig!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig