Pappardelle met zeevruchten
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de blokjes wortel en tweederde van de bosui 5 minuten. Bak de knoflook kort mee. Strooi de bloem erover en roer op laag vuur 1 minuut. Zorg dat de bloem niet te bruin wordt. Schenk scheut voor scheut de wijn erbij, blijf roeren tot de vorige scheut geheel is opgenomen. Voeg de zeevruchten toe en laat ongeveer 5 min. zacht koken. Roer de crème fraîche erdoor en breng op smaak met zout en peper. Kook intussen de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de pasta met de zeevruchten en bestrooi met de resterende bosui.
Pappardelle met zeevruchten
voorgerecht
null personen
785 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de blokjes wortel en tweederde van de bosui 5 minuten. Bak de knoflook kort mee. Strooi de bloem erover en roer op laag vuur 1 minuut. Zorg dat de bloem niet te bruin wordt. Schenk scheut voor scheut de wijn erbij, blijf roeren tot de vorige scheut geheel is opgenomen. Voeg de zeevruchten toe en laat ongeveer 5 min. zacht koken. Roer de crème fraîche erdoor en breng op smaak met zout en peper. Kook intussen de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de pasta met de zeevruchten en bestrooi met de resterende bosui.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el olijfolie
2 wortels
1 zakje bosuitjes
1 teen knoflook
1 el bloem
300 ml droge witte wijn
1 zakje gemengde zeevruchten
1 beker crème fraîche
2 pakken pappardelle (pasta)