Penne met zeevruchten in tomatensaus
Aan de slag
Kook in ruim water met zout de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Ontdooi de zeevruchtencocktail volgens de aanwijzingen op de verpakking en dep goed droog. Snijd de aubergine in kleine blokjes. Smelt de ansjovisfilets in een hapjespan. Bak de aubergineblokjes hierin in 4 min. Voeg de sugacasa (tomatensaus) en witte wijn toe. Schep de ontdooide zeevruchtencocktail erdoor en warm op laag vuur door.
Breng de saus op smaak met peper en zout. Voeg een scheutje kookwater toe aan de tomatensaus. Giet de penne af en schep om met de saus. Verdeel de rucola over diepe borden en schep de penne erop.
Penne met zeevruchten in tomatensaus
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook in ruim water met zout de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Ontdooi de zeevruchtencocktail volgens de aanwijzingen op de verpakking en dep goed droog. Snijd de aubergine in kleine blokjes. Smelt de ansjovisfilets in een hapjespan. Bak de aubergineblokjes hierin in 4 min. Voeg de sugacasa (tomatensaus) en witte wijn toe. Schep de ontdooide zeevruchtencocktail erdoor en warm op laag vuur door.
Breng de saus op smaak met peper en zout. Voeg een scheutje kookwater toe aan de tomatensaus. Giet de penne af en schep om met de saus. Verdeel de rucola over diepe borden en schep de penne erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g volkorenpenne
500 g diepvries zeevruchten
1 aubergine
23 g ansjovisfilets in olie in blik
690 ml sugocasa cipolla e aglio
100 ml droge witte wijn
75 g rucola