Zomerchili met zeevruchten
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook met de komijn, het paprikapoeder en chilipoeder ca. 5 min. op laag vuur.
Snijd ondertussen de paprika's in stukjes. Voeg toe samen met de bonen met tomatensaus en de zeevruchten. Verwarm ca. 5 min. of tot de zeevruchten gaar zijn. Snijd ondertussen de koriander grof. Strooi voor serveren over de chili. Lekker met rijst.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Zomerchili met zeevruchten
hoofdgerecht
null personen
370 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook met de komijn, het paprikapoeder en chilipoeder ca. 5 min. op laag vuur.
Snijd ondertussen de paprika's in stukjes. Voeg toe samen met de bonen met tomatensaus en de zeevruchten. Verwarm ca. 5 min. of tot de zeevruchten gaar zijn. Snijd ondertussen de koriander grof. Strooi voor serveren over de chili. Lekker met rijst.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el olijfolie
2 uien
1 teen knoflook
1 tl gemalen komijn (djinten)
2 tl paprikapoeder
1 tl chilipoeder
1 potje gegrilde paprika's
1 blik witte bonen in tomatensaus
1 zak gemengde zeevruchten
1 bakje koriander