Gevulde zoete puntpaprika's
bewaar
bewaar

Gevulde zoete puntpaprika's

Marokkaans recept met couscous, komijn en falafel.

20 min. bereiden / 25 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C. Halveer de paprika's in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en leg ze met de snijkant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat.

Snijd de knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Snijd de uien in dunne halve ringen. Voeg de ui en de helft van de komijn toe en bak 10 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Snijd de peterselie fijn. Meng de couscous met de helft van de peterselie, de rest van de komijn en de rest van de olie. Houd apart.

Voeg de rest van de peterselie toe aan het uimengsel en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de falafel over de paprika's en schep de uien en de kaas erop. Bak ca. 25 min. in de oven. Serveer de paprika's met de couscous.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde zoete puntpaprika's

Marokkaans recept met couscous, komijn en falafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig