Gevulde paprika met feta & muntcouscous
bewaar
bewaar

Gevulde paprika met feta & muntcouscous

Zoete rode puntpaprika gaat perfect samen met kruidige couscous. De zon op je bord!

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

11 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de couscous in een kom en schenk er het kokend water over en roer door. Dek af en laat 10 min. staan.

Halveer ondertussen de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten maar laat de steeltjes zitten. Snipper de sjalotten, snijd de blaadjes van de munt fijn en verkruimel de feta.

Roer de couscous los met een vork en meng de sjalot, paprikapoeder, komijn en olie erdoor. Schep de abrikozenstukjes, de helft van de munt en feta erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verdeel de couscous over de paprikahelften en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de paprika’s ca. 15 min. onder in de oven.

Verdeel de veldsla over de borden en leg de paprikahelften erop. Bestrooi met de rest van de munt en serveer.

algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde paprika met feta & muntcouscous

Zoete rode puntpaprika gaat perfect samen met kruidige couscous. De zon op je bord!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig