Gevulde puntpaprika's met tonijn
bewaar
bewaar

Gevulde puntpaprika's met tonijn

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in een kleine koekenpan en fruit de ui en knoflook zacht.

Snijd de tomaat fijn en voeg toe met de tijm. Breng pittig op smaak met peper en zout. Laat de tonijn uitlekken, roer los met een vork en voeg toe. Vul de paprika's met het tonijnmengsel en besprenkel met de rest olijfolie. Zet de paprika's in een ovenschaal en bak ca. 15 min. Snijd de peterselie fijn en bestrooi de paprika's met de peterselie.

combinatietipLekker met stokbrood.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde puntpaprika's met tonijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig