Gevulde puntpaprika's met tonijn
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in een kleine koekenpan en fruit de ui en knoflook zacht.
Snijd de tomaat fijn en voeg toe met de tijm. Breng pittig op smaak met peper en zout. Laat de tonijn uitlekken, roer los met een vork en voeg toe. Vul de paprika's met het tonijnmengsel en besprenkel met de rest olijfolie. Zet de paprika's in een ovenschaal en bak ca. 15 min. Snijd de peterselie fijn en bestrooi de paprika's met de peterselie.
Gevulde puntpaprika's met tonijn
voorgerecht
null personen
245 kcal
20 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in een kleine koekenpan en fruit de ui en knoflook zacht.
Snijd de tomaat fijn en voeg toe met de tijm. Breng pittig op smaak met peper en zout. Laat de tonijn uitlekken, roer los met een vork en voeg toe. Vul de paprika's met het tonijnmengsel en besprenkel met de rest olijfolie. Zet de paprika's in een ovenschaal en bak ca. 15 min. Snijd de peterselie fijn en bestrooi de paprika's met de peterselie.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zoete puntpaprika's
1 ui
1 teen knoflook
4 el traditionele olijfolie
2 tomaten
2 tl gedroogde tijm
370 g tonijnmoot in water
15 g verse peterselie
Dit heb je nodig
lage ovenschaal