Falafel met tuinbonen-muntcouscous
bewaar
bewaar

Falafel met tuinbonen-muntcouscous

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Kook 500 ml water. Strooi de couscous in een schaal en schenk het water erop. Laat 5 min. wellen. Roer de korrels met een vork los. Verhit olie in een koekenpan en bak de falafel 3-4 min.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de uien 1 min. Voeg de bevroren tuinbonen toe en bak in 4-5 min. warm en beetgaar. Schep er de couscous door en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met de munt, peper en zout.

Schep de couscous in diepe borden en leg er de falafel bij.

algemeenLekker met knoflooksaus (fles 260 ml).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Falafel met tuinbonen-muntcouscous

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig