Falafel met tuinbonen-muntcouscous
Aan de slag
Snipper de ui. Kook 500 ml water. Strooi de couscous in een schaal en schenk het water erop. Laat 5 min. wellen. Roer de korrels met een vork los. Verhit olie in een koekenpan en bak de falafel 3-4 min.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de uien 1 min. Voeg de bevroren tuinbonen toe en bak in 4-5 min. warm en beetgaar. Schep er de couscous door en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met de munt, peper en zout.
Schep de couscous in diepe borden en leg er de falafel bij.
Falafel met tuinbonen-muntcouscous
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Kook 500 ml water. Strooi de couscous in een schaal en schenk het water erop. Laat 5 min. wellen. Roer de korrels met een vork los. Verhit olie in een koekenpan en bak de falafel 3-4 min.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de uien 1 min. Voeg de bevroren tuinbonen toe en bak in 4-5 min. warm en beetgaar. Schep er de couscous door en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met de munt, peper en zout.
Schep de couscous in diepe borden en leg er de falafel bij.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
300 g couscous
3 el traditionele olijfolie
400 g falafel
300 g diepvries tuinbonen
2 tl verse munt