Haricots verts met tomaat en zalm
bewaar
bewaar

Haricots verts met tomaat en zalm

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 8 min. hard. Kook onder-tussen de haricots verts 5 min. in water met wat zout. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de haricots verts met de tomaten, kappertjes en 3 el olie. Verdeel over een schaal.

Laat de zalm uitlekken in een zeef. Verwijder de graten en het vel. Verdeel de zalm over de groenten. Pel de eieren, snijd ze in parten en verdeel over de salade. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Lekker met stokbrood.

algemeenKappertjes smaken ook lekker door een aardappelsalade.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Haricots verts met tomaat en zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig