Haricots verts koken
Haricots verts op het menu deze kerst? Zo kook je ze in 4-5 min. perfect gaar. Laat Kerstmis maar beginnen!
Aan de slag
Breng een grote pan ruim, eventueel gezouten water aan de kook. Snijd ondertussen de steelaanzet van de haricots verts. Voeg de haricots verts toe aan de pan en breng het water weer aan de kook. Kook in 4-5 min. beetgaar en giet af in een vergiet. Serveer direct of koel ze, als je de haricots verts bereidt om ze daarna verder te verwerken, direct na het koken terug in een bak met water en ijsklontjes om het kookproces te stoppen
Haricots verts koken
Haricots verts op het menu deze kerst? Zo kook je ze in 4-5 min. perfect gaar. Laat Kerstmis maar beginnen!
bijgerecht
null porties
70 kcal
5 min. bereiden
5 min. wachten
Aan de slag
Breng een grote pan ruim, eventueel gezouten water aan de kook. Snijd ondertussen de steelaanzet van de haricots verts. Voeg de haricots verts toe aan de pan en breng het water weer aan de kook. Kook in 4-5 min. beetgaar en giet af in een vergiet. Serveer direct of koel ze, als je de haricots verts bereidt om ze daarna verder te verwerken, direct na het koken terug in een bak met water en ijsklontjes om het kookproces te stoppen
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g haricots verts