Haricots verts-aspergerolletjes
Het hoofdgerecht moet wel héél goed zijn om dit bijgerecht te kunnen overtreffen.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts en kook ze in water 5 min. Voeg de laatste 2 min. de asperges toe. Giet de groenten af en laat goed uitlekken.
Verdeel de groenten in 2 porties per persoon. Maak van elke portie een bundeltje en wikkel er een plakje pancetta omheen. Verdeel ze over de ovenschaal en breng op smaak met peper. Bak de rolletjes in het midden van de oven ca. 10 min. en serveer.
Haricots verts-aspergerolletjes
Het hoofdgerecht moet wel héél goed zijn om dit bijgerecht te kunnen overtreffen.
bijgerecht
null personen
75 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts en kook ze in water 5 min. Voeg de laatste 2 min. de asperges toe. Giet de groenten af en laat goed uitlekken.
Verdeel de groenten in 2 porties per persoon. Maak van elke portie een bundeltje en wikkel er een plakje pancetta omheen. Verdeel ze over de ovenschaal en breng op smaak met peper. Bak de rolletjes in het midden van de oven ca. 10 min. en serveer.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g verse haricots verts
100 g groene aspergetips
8 plakken pancetta
Dit heb je nodig
langwerpig ovenschaaltje 15 x 20 cm