Haricots verts met tomaat
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de tomaten in de ingevette ovenschaal. Verdeel 2 el olie, de tijm, peper en zout erover. Rooster 20 min. in de oven. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts, maar laat het puntje zitten. Kook de bonen 6 min. in water met zout. Voeg toe aan de tomaten in de ovenschaal. Besprenkel met rest van olie en verkruimel de kaas erboven. Bak 10 min. in de oven.
Groenten grillen en roosteren
Instructievideo - 00:50 min.
Haricots verts met tomaat
bijgerecht
null personen
250 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de tomaten in de ingevette ovenschaal. Verdeel 2 el olie, de tijm, peper en zout erover. Rooster 20 min. in de oven. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts, maar laat het puntje zitten. Kook de bonen 6 min. in water met zout. Voeg toe aan de tomaten in de ovenschaal. Besprenkel met rest van olie en verkruimel de kaas erboven. Bak 10 min. in de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaal Tasty Tom tomaten
4 el olijfolie
1 el verse tijm
3 zakken haricots verts
140 g geitenkaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (12 x 25 cm), ingevet