Mediterrane tonijnsalade
Aan de slag
Halveer de krieltjes en kook ze in ruim water met zout in 15 min. gaar. Laat afkoelen. Verhit de olie en bak de champignons 2 min. op hoog vuur.
Giet de tonijn af en vang de olie op. Meng de tonijnolie met de tapenade. Meng de tonijn met de krieltjes, champignons, olijven en kappertjes.
Schep de tapenadedressing voorzichtig door de salade. Meng er op het laatst de rucola door.
Mediterrane tonijnsalade
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de krieltjes en kook ze in ruim water met zout in 15 min. gaar. Laat afkoelen. Verhit de olie en bak de champignons 2 min. op hoog vuur.
Giet de tonijn af en vang de olie op. Meng de tonijnolie met de tapenade. Meng de tonijn met de krieltjes, champignons, olijven en kappertjes.
Schep de tapenadedressing voorzichtig door de salade. Meng er op het laatst de rucola door.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakjes aardappelen
2 el olijfolie
2 bakjes champignons
2 blikjes tonijn in olie
2 el tapenade van groene olijven
½ potje zwarte olijven
½ potje kappertjes
1 zak rucola