Pincho met tonijnsalade
Aan de slag
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Meng de tonijn met de mayonaise, de citroenrasp, de kappertjes, de tijm en de olijven en zout en peper naar smaak. Snijd het stokbrood in 24 schuine, dunne plakjes. Bestrijk 12 plakjes royaal met de tonijnsalade. Leg de andere plakjes brood erop. Leg hierop een toefje veldsla en een half cherrytomaatje en steek de pincho's vast met een cocktailprikker.
Pincho met tonijnsalade
null porties
125 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Meng de tonijn met de mayonaise, de citroenrasp, de kappertjes, de tijm en de olijven en zout en peper naar smaak. Snijd het stokbrood in 24 schuine, dunne plakjes. Bestrijk 12 plakjes royaal met de tonijnsalade. Leg de andere plakjes brood erop. Leg hierop een toefje veldsla en een half cherrytomaatje en steek de pincho's vast met een cocktailprikker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ citroen
2 blikjes tonijn op olie
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel verse tijmblaadjes
6 zwarte olijven
1 kleine stokbrood
1 handje veldsla
6 cherrytomaatjes
Dit heb je nodig
cocktailprikkers