Pincho met makreel
Aan de slag
Meng de wortel met het citroensap, de peterselie en (versgemalen) peper naar smaak. Snijd van het stokbrood 24 schuine, dunne sneden en bestrijk ze met de mayonaise. Verdeel de wortelsalade erover en leg op elke snee een stuk makreel. Stapel steeds twee belegde sneetjes op elkaar en steek ze vast met een cocktailprikker.
Pincho met makreel
null porties
155 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de wortel met het citroensap, de peterselie en (versgemalen) peper naar smaak. Snijd van het stokbrood 24 schuine, dunne sneden en bestrijk ze met de mayonaise. Verdeel de wortelsalade erover en leg op elke snee een stuk makreel. Stapel steeds twee belegde sneetjes op elkaar en steek ze vast met een cocktailprikker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak peen julienne
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels verse peterselie
1 stokbrood
4 eetlepels mayonaise
200 g makreelfilet
Dit heb je nodig
cocktailprikkers