Stokjesbrood pittige garnalensalade
bewaar
bewaar

Stokjesbrood pittige garnalensalade

15 min. bereiden / 8 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 10 schuine sneetjes stokbrood. Bestrijk aan beide kanten met olie en rooster ca. 8 min. Keer halverwege. Wrijf het brood in met de knoflook.

Snijd de peper in reepjes. Rasp de gele schil van de citroen. Meng de garnalen met het rasp, de peper, mayonaise en peterselie. Verdeel de salade over het brood en garneer met peterselie.

algemeenU kunt de garnalensalade een paar uur eerder bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stokjesbrood pittige garnalensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig