Stokjesbrood gerookte kip, sla en rozemarijnmayo
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 8 schuine sneetjes brood. Meng olie en knoflook en bestrijk het brood ermee. Rooster ca. 8 min.
Meng de mayonaise met de rozemarijn en peper naar smaak. Verdeel de helft over het brood. Leg er een blaadje sla op en verdeel de kipfilet erover. Schep de rest van de rozemarijnmayonaise erop en prik de tomaten erop met een tapasprikker.
Stokjesbrood gerookte kip, sla en rozemarijnmayo
null personen
150 kcal
10 min. bereiden
8 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 8 schuine sneetjes brood. Meng olie en knoflook en bestrijk het brood ermee. Rooster ca. 8 min.
Meng de mayonaise met de rozemarijn en peper naar smaak. Verdeel de helft over het brood. Leg er een blaadje sla op en verdeel de kipfilet erover. Schep de rest van de rozemarijnmayonaise erop en prik de tomaten erop met een tapasprikker.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 stokbrood
3 el olijfolie
1 teen knoflook
2 el mayonaise
1 tl gedroogde rozemarijn
½ kropsla
1 gerookte kipfilet
8 semi-zongedroogde tomaten
Dit heb je nodig
tapasprikkers