Stokjesbrood Russische salade
bewaar
bewaar

Stokjesbrood Russische salade

40 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aardappel in blokjes van 1/2 cm en kook ze 10 min. in water met zout. Giet af en laat afkoelen. Kook de erwten 3 min. Giet af en spoel onder koud water. Meng de aardappel, erwten en ham met de mayonaise, mosterd, peper en zout.

Kook de eieren in 8 min. hard. Pel ze en snijd in kwarten. Snijd 8 schuine sneetjes brood. Bestrijk ze aan weerszijden met olie. Verhit de grillpan. Gril het brood 4 min. Keer halverwege. Halveer de teen knoflook en wrijf de sneetjes ermee in.

Verdeel de salade over het brood. Leg er een kwart ei op en prik vast met een tapasprikker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stokjesbrood Russische salade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig