Stokjesbrood Russische salade
Aan de slag
Snijd de aardappel in blokjes van 1/2 cm en kook ze 10 min. in water met zout. Giet af en laat afkoelen. Kook de erwten 3 min. Giet af en spoel onder koud water. Meng de aardappel, erwten en ham met de mayonaise, mosterd, peper en zout.
Kook de eieren in 8 min. hard. Pel ze en snijd in kwarten. Snijd 8 schuine sneetjes brood. Bestrijk ze aan weerszijden met olie. Verhit de grillpan. Gril het brood 4 min. Keer halverwege. Halveer de teen knoflook en wrijf de sneetjes ermee in.
Verdeel de salade over het brood. Leg er een kwart ei op en prik vast met een tapasprikker.
Stokjesbrood Russische salade
null personen
155 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aardappel in blokjes van 1/2 cm en kook ze 10 min. in water met zout. Giet af en laat afkoelen. Kook de erwten 3 min. Giet af en spoel onder koud water. Meng de aardappel, erwten en ham met de mayonaise, mosterd, peper en zout.
Kook de eieren in 8 min. hard. Pel ze en snijd in kwarten. Snijd 8 schuine sneetjes brood. Bestrijk ze aan weerszijden met olie. Verhit de grillpan. Gril het brood 4 min. Keer halverwege. Halveer de teen knoflook en wrijf de sneetjes ermee in.
Verdeel de salade over het brood. Leg er een kwart ei op en prik vast met een tapasprikker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 vastkokende aardappel
75 g diepvries tuinerwten
100 g schouderham
1 el mayonaise
1 tl Franse mosterd
2 middelgrote eieren
1 Frans stokbrood
3 el traditionele olijfolie
1 teen knoflook
Dit heb je nodig
grillpan, tapasprikkers