Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis
bewaar
bewaar

Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis

15 min. bereiden / 10 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de grillpan en rooster de paprika met het vel naar beneden tot het vel zwartgeblakerd is. Laat ca. 15 min. rusten in een gesloten zak.

Snijd 12 schuine sneetjes stokbrood en bestrijk beide kanten met olie. Verhit de grillpan en gril het brood ca. 4 min. Keer halverwege. Wrijf de de sneetjes in met de halve knoflooktenen.

Verwijder het vel van de paprika, snijd het vruchtvlees in dunne repen en verdeel over het brood. Verdeel de ansjovisfilets erover. Rijg aan elke tapasprikker 3 olijven en steek in de pinchos.

Paprika's roosteren en ontvellen

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig