Stokjesbrood kaas met chutney
bewaar
bewaar

Stokjesbrood kaas met chutney

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd 8 schuine sneetjes stokbrood en bestrijk ze aan beide kanten met olie. Verhit de grillpan en gril het brood ca. 4 min. Keer halverwege. Snijd de teen knoflook doormidden en wrijf de sneetjes ermee in.

Snijd de kaas in plakken en verdeel over het brood. Schep op elke pincho 1 tl chutney en bestrooi met de bosui.

algemeenSnijd de rest van de bosui in ringetjes en bestrooi er een versgebakken pizza mee. Mango chutney is ook lekker bij biefstuk of kip van de barbecue.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stokjesbrood kaas met chutney

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig