Stokjesbrood champignons met knoflook
bewaar
bewaar

Stokjesbrood champignons met knoflook

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur ca. 4 min. Voeg de wijn toe en blijf bakken tot deze is verdampt; dit duurt ca. 6 min. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.

Snijd ondertussen 12 schuine sneetjes stokbrood. Rooster ze in de broodrooster goudbruin. Verdeel de champignons over het brood en schaaf de kaas erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stokjesbrood champignons met knoflook

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig