Stokjesbrood champignons met knoflook
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur ca. 4 min. Voeg de wijn toe en blijf bakken tot deze is verdampt; dit duurt ca. 6 min. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen 12 schuine sneetjes stokbrood. Rooster ze in de broodrooster goudbruin. Verdeel de champignons over het brood en schaaf de kaas erover.
Stokjesbrood champignons met knoflook
null personen
100 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur ca. 4 min. Voeg de wijn toe en blijf bakken tot deze is verdampt; dit duurt ca. 6 min. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen 12 schuine sneetjes stokbrood. Rooster ze in de broodrooster goudbruin. Verdeel de champignons over het brood en schaaf de kaas erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el olijfolie
1 teen knoflook
2 bakjes kastanjechampignons
6 el droge witte wijn
3 el platte peterselie
1 stokbrood
100 g Grana Padano
Dit heb je nodig
broodrooster