Stokjesbrood gerookte zalm, ei en komkommer
Aan de slag
Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd in plakjes. Snijd schuine sneetjes stokbrood. Bestrijk ze aan beide kanten met de olie. Verhit de grillpan en gril het brood 4 min. Keer halverwege. Halveer de komkommer in de lengte, schep met een theelepel de zaadlijsten eruit en schaaf er met de kaasschaaf lange linten van.
Bestrijk het brood dun met de crème fraîche. Verdeel de komkommerlinten, de zalm en het ei erover. Schep er een beetje crème fraîche op, bestrooi met peper en garneer met een takje dille.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Stokjesbrood gerookte zalm, ei en komkommer
null personen
175 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd in plakjes. Snijd schuine sneetjes stokbrood. Bestrijk ze aan beide kanten met de olie. Verhit de grillpan en gril het brood 4 min. Keer halverwege. Halveer de komkommer in de lengte, schep met een theelepel de zaadlijsten eruit en schaaf er met de kaasschaaf lange linten van.
Bestrijk het brood dun met de crème fraîche. Verdeel de komkommerlinten, de zalm en het ei erover. Schep er een beetje crème fraîche op, bestrooi met peper en garneer met een takje dille.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote eieren
1 Frans afbakstokbrood
3 el traditionele olijfolie
1 komkommer
125 g crème fraîche
100 g gerookte zalm
8 takjes verse dille
Dit heb je nodig
grillpan