Gevuld ei met crème fraîche en dille
Klassieke borrelhap, bijzonder gepresenteerd: op een glaasje wodka!
Aan de slag
Kook de eieren 10 min. Laat ze schrikken onder koud water, pel en halveer in de lengte. Haal de dooiers eruit en prak ze fijn met de crème fraîche en de fijngesneden dille. Breng op smaak met (versgemalen) peper en (zee)zout.
Vul het eiwit met het mengsel. Leg de halve eitjes elk op een glaasje wodka. Garneer met wat dille en peper naar smaak. Eet het eitje op en drink tot slot de wodka.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Gevuld ei met crème fraîche en dille
Klassieke borrelhap, bijzonder gepresenteerd: op een glaasje wodka!
null personen
75 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren 10 min. Laat ze schrikken onder koud water, pel en halveer in de lengte. Haal de dooiers eruit en prak ze fijn met de crème fraîche en de fijngesneden dille. Breng op smaak met (versgemalen) peper en (zee)zout.
Vul het eiwit met het mengsel. Leg de halve eitjes elk op een glaasje wodka. Garneer met wat dille en peper naar smaak. Eet het eitje op en drink tot slot de wodka.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote eieren
2 takjes verse dille
50 ml crème fraîche
160 ml wodka
Dit heb je nodig
borrelglaasjes