Gevuld gouden ei met zalmeitjes
Ei, bieslook en room: dé ingrediënten voor een top-eiersalade. Combineer met de zalmeitjes en smullen maar!
Aan de slag
Snijd de bieslook fijn. Snijd voorzichtig de bovenkant van de eieren en lepel het ei uit de eierschalen, zonder de schalen te breken.
Snijd het ei fijn en meng met de crème fraîche en de helft van de bieslook, breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep de vulling terug in de gouden eierschalen. Schep op elk eitje wat zalmeitjes en bestrooi met de rest van de bieslook.
Gevuld gouden ei met zalmeitjes
Ei, bieslook en room: dé ingrediënten voor een top-eiersalade. Combineer met de zalmeitjes en smullen maar!
null personen
175 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bieslook fijn. Snijd voorzichtig de bovenkant van de eieren en lepel het ei uit de eierschalen, zonder de schalen te breken.
Snijd het ei fijn en meng met de crème fraîche en de helft van de bieslook, breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep de vulling terug in de gouden eierschalen. Schep op elk eitje wat zalmeitjes en bestrooi met de rest van de bieslook.
resttip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
10 g verse bieslook
4 AH Excellent gekookte gouden eieren
125 g crème fraîche
2 el wilde-zalmeitjes