Gevuld gouden ei met zalmeitjes
bewaar
bewaar

Gevuld gouden ei met zalmeitjes

Ei, bieslook en room: dé ingrediënten voor een top-eiersalade. Combineer met de zalmeitjes en smullen maar!

20 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de bieslook fijn. Snijd voorzichtig de bovenkant van de eieren en lepel het ei uit de eierschalen, zonder de schalen te breken.

Snijd het ei fijn en meng met de crème fraîche en de helft van de bieslook, breng op smaak met peper en eventueel zout.

Schep de vulling terug in de gouden eierschalen. Schep op elk eitje wat zalmeitjes en bestrooi met de rest van de bieslook.

resttipEiersalade over? Lekker op een broodje met wat sriracha en veldsla (dan is dit recept niet meer glutenvrij).
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevuld gouden ei met zalmeitjes

Ei, bieslook en room: dé ingrediënten voor een top-eiersalade. Combineer met de zalmeitjes en smullen maar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig