Spinaziepoffertjes met crème fraîche en zalm
bewaar
bewaar

Spinaziepoffertjes met crème fraîche en zalm

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Meng het ei met de bloem. Voeg de spinazie toe. Meng de bosui met de peterselie en peper en zout door het spinaziemengsel. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Schep met een eetlepel 8 bergjes beslag in de pan en druk ze een beetje aan zodat je dikke poffertjes krijgt. Bak op niet te hoog vuur in 6 min. gaar. Keer halverwege en laat ze daarna afkoelen. Schep op elk poffertje 1 tl crème fraîche en leg er een stukje gerookte zalmfilet op.

algemeenJe kunt de poffertjes 1 dag van tevoren bereiden. Laat ze afkoelen en bewaar afgedekt in de koelkast. Haal er minstens 1 uur voor serveren uit. Warm op de dag zelf langzaam op in de pan of 15 min. in een oven op 160 °C. Je kunt de poffertjes ook koud eten.
algemeenSnijd voor een vegetarisch alternatief 2 romatomaten in 4 parten. Besprenkel ze met 1 el olijfolie en peper en zout. Laat 1 uur drogen in de oven op 120 °C. Gebruik ze in plaats van de zalm.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziepoffertjes met crème fraîche en zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig