Spinaziepoffertjes met crème fraîche en zalm
Aan de slag
Meng het ei met de bloem. Voeg de spinazie toe. Meng de bosui met de peterselie en peper en zout door het spinaziemengsel. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Schep met een eetlepel 8 bergjes beslag in de pan en druk ze een beetje aan zodat je dikke poffertjes krijgt. Bak op niet te hoog vuur in 6 min. gaar. Keer halverwege en laat ze daarna afkoelen. Schep op elk poffertje 1 tl crème fraîche en leg er een stukje gerookte zalmfilet op.
Spinaziepoffertjes met crème fraîche en zalm
null personen
95 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Meng het ei met de bloem. Voeg de spinazie toe. Meng de bosui met de peterselie en peper en zout door het spinaziemengsel. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Schep met een eetlepel 8 bergjes beslag in de pan en druk ze een beetje aan zodat je dikke poffertjes krijgt. Bak op niet te hoog vuur in 6 min. gaar. Keer halverwege en laat ze daarna afkoelen. Schep op elk poffertje 1 tl crème fraîche en leg er een stukje gerookte zalmfilet op.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ei
50 g bloem
100 g gesneden bladspinazie
1 zakje bosui
2 el platte peterselie
1 el zonnebloemolie
8 tl crème fraîche
1 pakje gerookte zalmfilet