Zalmpasta met crème fraîche
bewaar
bewaar

Zalmpasta met crème fraîche

Het oog wil ook wat! Een vrolijke pasta met spinazie en asperges.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de zalm in stukjes. Snipper de sjalot. Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de sjalotten 2 min. Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met peper en zout. Halveer de aspergetips en kook ze in 2 min. beetgaar.

Giet de pasta af en schep door de crème fraîche. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Snijd de bosuitjes in schuine ringetjes. Voeg het rasp van de citroen, de aspergetips, zalm en de bosui toe aan de pasta. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Verdeel de pasta over kommen en serveer direct.

combinatietipLekker met peultjes en broccoli.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmpasta met crème fraîche

Het oog wil ook wat! Een vrolijke pasta met spinazie en asperges.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig