Stokjesbrood tonijnsalade met tomaat en augurk
bewaar
bewaar

Stokjesbrood tonijnsalade met tomaat en augurk

15 min. bereiden / 8 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 10 tomaten in 4 partjes. Meng met de tonijn, mayonaise, augurk en sjalot. Breng op smaak met tabasco en peper en zout.

Snijd 12 schuine sneetjes stokbrood en rooster ze in ca. 8 min. goudbruin. Keer halverwege.

Halveer de rest van de tomaten. Verdeel de tonijnsalade over het brood. Steek een halve tomaat aan elke prikker en in de pinchos.

algemeenU kunt de tonijnsalade een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en laat voor serveren op kamertemperatuur komen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stokjesbrood tonijnsalade met tomaat en augurk

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig