Fusilli met spinazie, citroen en slagroom
bewaar
bewaar

Fusilli met spinazie, citroen en slagroom

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd met een dunschiller de gele schil van de citroen en snijd deze in zeer dunne reepjes. Verwarm in een pannetje de slagroom met de citroenschilletjes 5 min.

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.

Houd wat spinazie achter als garnering. Meng de citroenroom en resterende spinazie in delen door de pasta. Warm 3 min. door tot de spinazie is geslonken. Meng de kaas, bieslook en kip door de pasta en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de achtergehouden spinazie.

algemeenU kunt deze pasta 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen, bewaar afgedekt in de koelkast en serveer koud.

Citrus

Instructievideo - 04:39 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fusilli met spinazie, citroen en slagroom

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig