Fusilli met kikkererwten en spinazie
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de helft van de spinazie toe en roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg de tomaat met vocht en de kikkererwten toe en breng al roerend aan de kook. Giet de fusilli af en schep erbij. Neem de wok van het vuur en schep de rest van de spinazie erdoor. Breek de bolletjes mozzarella in stukjes en strooi over het gerecht. Verdeel over 4 borden en maal er peper en zout naar smaak over.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Fusilli met kikkererwten en spinazie
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de helft van de spinazie toe en roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg de tomaat met vocht en de kikkererwten toe en breng al roerend aan de kook. Giet de fusilli af en schep erbij. Neem de wok van het vuur en schep de rest van de spinazie erdoor. Breek de bolletjes mozzarella in stukjes en strooi over het gerecht. Verdeel over 4 borden en maal er peper en zout naar smaak over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g fusilli
3 el olijfolie
1 teen knoflook
2 uien
1 zak spinazie
1 pakje tomatenblokjes
1 blik kikkererwten
2 zakjes mozzarella