Fusilli met tomatensaus en rulstukjes
bewaar
bewaar

Fusilli met tomatensaus en rulstukjes

Het is weer tijd voor pasta. Dit keer gaan we voor fusilli met tomatensaus en vegan rulstukjes.

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de salie- en oreganoblaadjes uit de kruidenmix fijn en ris de blaadjes van de takjes tijm en rozemarijn.  

Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de ui met de knoflook en kruiden 5 min.  

Voeg de rulstukjes toe en bak 3 min. mee. Voeg de tomatenblokjes en suiker toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 15 min. zachtjes koken. Roer regelmatig.

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, maar bewaar 100 ml kookvocht (per 4 personen). 

Schep de pasta en het kookvocht door de saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over de borden en rasp de kaas erboven. 

vegantipVervang voor een veganistische pasta de kaas door een plantaardig alternatief. Of laat de kaas weg. 
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fusilli met tomatensaus en rulstukjes

Het is weer tijd voor pasta. Dit keer gaan we voor fusilli met tomatensaus en vegan rulstukjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig