Fusilli met tomaat, verse kruiden en Parmezaan
Italiaanse kruiden, kaas en gepelde tomaten. Meer heb je niet nodig voor de perfecte pasta, toch?
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Ris de naaldjes en blaadjes van de kruiden en snijd fijn.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 2 min. Voeg de kruiden toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomaten toe, plet ze met een houten lepel in de pan en stoof in 25 min. op laag vuur tot een dikke saus.
Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en meng door de tomatensaus met de boter en de helft van de Parmezaanse kaas. Verdeel de pasta over de borden en serveer met de rest van de kaas.
Fusilli met tomaat, verse kruiden en Parmezaan
Italiaanse kruiden, kaas en gepelde tomaten. Meer heb je niet nodig voor de perfecte pasta, toch?
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Ris de naaldjes en blaadjes van de kruiden en snijd fijn.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 2 min. Voeg de kruiden toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomaten toe, plet ze met een houten lepel in de pan en stoof in 25 min. op laag vuur tot een dikke saus.
Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en meng door de tomatensaus met de boter en de helft van de Parmezaanse kaas. Verdeel de pasta over de borden en serveer met de rest van de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote uien
1 teen knoflook
20 g verse Italiaanse kruidenmix
2 el milde olijfolie
800 g gepelde tomaten in blik
350 g fusilli
50 g ongezouten roomboter
90 g Parmigiano Reggiano-flakes