Fusilli met spinazie en olijven
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd de worsten open en haal het vlees eruit. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de ui 3 min. Voeg de knoflook en het worstvlees toe en bak het vlees rul en gaar in 5 min. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe tot alle blaadjes geslonken zijn. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de pasta met het worst-spinaziemengsel. Verdeel over 4 diepe borden. Verdeel de olijven en de kaas erover. Lekker met in plakjes gesneden cherry tomaat.
Fusilli met spinazie en olijven
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd de worsten open en haal het vlees eruit. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de ui 3 min. Voeg de knoflook en het worstvlees toe en bak het vlees rul en gaar in 5 min. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe tot alle blaadjes geslonken zijn. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de pasta met het worst-spinaziemengsel. Verdeel over 4 diepe borden. Verdeel de olijven en de kaas erover. Lekker met in plakjes gesneden cherry tomaat.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
1 pak braadworst
3 el olijfolie
1 ui
1 teen knoflook
2 zakken spinazie
4 el zwarte olijven
100 g Pecorino Romano (kaas)