Fusilli met spinazie en worstjes
Aan de slag
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 1 el olie in een hapjespan. Bak het spek 4 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min mee.
Voeg het blik tomaten toe. Druk de tomaten klein met een spatel. Doe de rozijnen erbij. Voeg de spinazie in 4-5 porties toe en laat al omscheppend slinken. Warm nog 2 min. door.
Verhit ondertussen de grillpan. Bestrijk de lamsworstjes met de rest van de olie. Gril ze in 6-8 min. bruin en gaar, keer ze regelmatig.
Schep de pasta door de tomatensaus. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta in 4 diepe borden en leg er de worstjes bij.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Fusilli met spinazie en worstjes
hoofdgerecht
null personen
765 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 1 el olie in een hapjespan. Bak het spek 4 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min mee.
Voeg het blik tomaten toe. Druk de tomaten klein met een spatel. Doe de rozijnen erbij. Voeg de spinazie in 4-5 porties toe en laat al omscheppend slinken. Warm nog 2 min. door.
Verhit ondertussen de grillpan. Bestrijk de lamsworstjes met de rest van de olie. Gril ze in 6-8 min. bruin en gaar, keer ze regelmatig.
Schep de pasta door de tomatensaus. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta in 4 diepe borden en leg er de worstjes bij.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
3 el olijfolie
100 g gerookt ontbijtspek
2 tenen knoflook
1 blik gepelde tomaten
3 el rozijnen
2 zakken spinazie
1 schaal lamsworstjes
Dit heb je nodig
grillpan