Fusilli met spinazie en worstjes
bewaar
bewaar

Fusilli met spinazie en worstjes

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 1 el olie in een hapjespan. Bak het spek 4 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min mee.

Voeg het blik tomaten toe. Druk de tomaten klein met een spatel. Doe de rozijnen erbij. Voeg de spinazie in 4-5 porties toe en laat al omscheppend slinken. Warm nog 2 min. door.

Verhit ondertussen de grillpan. Bestrijk de lamsworstjes met de rest van de olie. Gril ze in 6-8 min. bruin en gaar, keer ze regelmatig.

Schep de pasta door de tomatensaus. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta in 4 diepe borden en leg er de worstjes bij.

algemeenRozijnen zijn ook lekker in kippilav. Kijk voor het recept op ah.nl/allerhande.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fusilli met spinazie en worstjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig