Gegrilde mais
Aan de slag
Verwijder van de maiskolven het blad en snijd de onderkant eraf. Kook de mais 15 min. in water met zout gaar. Laat afkoelen en halveer.
Bestrijk met de olijfolie en rooster ze 10 min. Keer regelmatig.
Bestrijk met de roomboter en bestrooi met wat zout. Snijd de mais in stukken en steek er een tapasprikker in.
Maiskolven grillen op de barbecue
Instructievideo - 00:31 min.
Gegrilde mais
bijgerecht
null personen
245 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwijder van de maiskolven het blad en snijd de onderkant eraf. Kook de mais 15 min. in water met zout gaar. Laat afkoelen en halveer.
Bestrijk met de olijfolie en rooster ze 10 min. Keer regelmatig.
Bestrijk met de roomboter en bestrooi met wat zout. Snijd de mais in stukken en steek er een tapasprikker in.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 x 2 verse maiskolven
4 el olijfolie
10 g roomboter
Dit heb je nodig
tapasprikkers