Gegrilde maïskolven
bewaar
bewaar

Gegrilde maïskolven

25 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Bladeren en draden van maïskolven verwijderen. Maïskolven wassen en in ruim water in 10 à 15 min. gaarkoken. Maïskolven laten uitlekken.

Maïskolven met olie bestrijken op rooster leggen en in ca. 10 min. rondom bruin grillen. Maïskolven tussentijds telkens stukje keren, zodat ze rondom gelijkmatig bruin worden. Maïskolven met zout bestrooien. Lekker bij alle soorten vlees.

algemeenDe maïskolven worden eerst voorgekookt, omdat de griltijd anders zo lang is. Op de barbecue krijgen ze een mooi kleurtje en een lekker rooksmaakje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde maïskolven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig