Gemarineerde speklapjes met mais
bewaar
bewaar

Gemarineerde speklapjes met mais

20 min. bereiden / 1 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Bestrooi de speklapjes aan beide zijden met peper en zout. Schenk de olie in een grote kom en voeg de knoflook, de chilipeper, het paprikapoeder en de tijm toe. Voeg de speklapjes toe en laat minstens 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.

Snijd de maiskolven in 12 stukken en leg deze op het bord. Zet 5 min. in de magnetron (800 watt).

Rijg aan elk satéstokje: mais, speklapje, mais, speklapje en mais. Gril de speklapjes ca. 15 min. op de barbecue.

U kunt de speklapjes 's ochtends al marineren. Bewaar afgedekt in de koelkast. Volg vlak voor serveren het recept vanaf stap 2.

Maiskolven grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:31 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarineerde speklapjes met mais

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig