Thaise kippasteitjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de kip met de boemboe, vissaus en het eiwit in de keukenmachine en maal in 1 min. tot gehakt. Schep de bosui erdoor.
Klop de eidooier los. Snijd de hoeken van de bladerdeegplakjes, zodat er cirkels ontstaan. Verdeel de kip erover en vouw dubbel. Druk met een vork de randen goed dicht. Bestrijk de pasteitjes met de eidooier. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 25 min. bruin in de oven.
Eieren splitsen
Instructievideo - 00:36 min.
Thaise kippasteitjes
bijgerecht
null personen
460 kcal
25 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de kip met de boemboe, vissaus en het eiwit in de keukenmachine en maal in 1 min. tot gehakt. Schep de bosui erdoor.
Klop de eidooier los. Snijd de hoeken van de bladerdeegplakjes, zodat er cirkels ontstaan. Verdeel de kip erover en vouw dubbel. Druk met een vork de randen goed dicht. Bestrijk de pasteitjes met de eidooier. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 25 min. bruin in de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g kipdijfilet
3 el boemboe rode curry
2 el Thaise vissaus
1 ei
1 zakje bosui
1 pakje roomboterbladerdeeg
Dit heb je nodig
bakpapier, keukenmachine