Thaise kippasteitjes
bewaar
bewaar

Thaise kippasteitjes

25 min. bereiden / 25 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de kip met de boemboe, vissaus en het eiwit in de keukenmachine en maal in 1 min. tot gehakt. Schep de bosui erdoor.

Klop de eidooier los. Snijd de hoeken van de bladerdeegplakjes, zodat er cirkels ontstaan. Verdeel de kip erover en vouw dubbel. Druk met een vork de randen goed dicht. Bestrijk de pasteitjes met de eidooier. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 25 min. bruin in de oven.

Eieren splitsen

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise kippasteitjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig