Thaise viskoekjes
Aan de slag
Snijd de vis en kip in stukken en doe in de keukenmachine. Voeg het ei, de maïzena en boemboe toe. Rasp de groene schil van de limoen erboven, bewaar de limoen. Pureer 1 min. Vorm met vochtige handen balletjes ter grootte van een golfbal en druk ze plat. Laat minimaal 10 min. opstijven in de koelkast.
Pers de limoen uit. Snijd de komkommer in heel kleine blokjes en meng met de ui en chilisaus. Breng op smaak met limoensap.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de viskoekjes rondom ca. 6-8 min. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met de dip.
Thaise viskoekjes
null porties
90 kcal
25 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Snijd de vis en kip in stukken en doe in de keukenmachine. Voeg het ei, de maïzena en boemboe toe. Rasp de groene schil van de limoen erboven, bewaar de limoen. Pureer 1 min. Vorm met vochtige handen balletjes ter grootte van een golfbal en druk ze plat. Laat minimaal 10 min. opstijven in de koelkast.
Pers de limoen uit. Snijd de komkommer in heel kleine blokjes en meng met de ui en chilisaus. Breng op smaak met limoensap.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de viskoekjes rondom ca. 6-8 min. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met de dip.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak koolvisfilet
1 kipfilet
1 ei
1 el maizena
1 bakje boemboe rode curry
1 limoen
½ komkommer
1 rode ui
5 el zoete chilisaus
100 ml zonnebloemolie
Dit heb je nodig
keukenmachine