Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus
bewaar
bewaar

Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus

Succes verzekerd met deze lekkere koekjes uit het oosten.

15 min. bereiden

pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de koriander grof. Verwijder het steeltje van rode peper. Halveer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes.

Schil de gember. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts, halveer en maal samen met de gember, rode peper en koriander in de keukenmachine.

Voeg ook de garnalen en vissaus toe. Halveer de limoen, pers de helft van de limoen erboven uit en maal in 30 sec. tot een grove puree.

Voeg de helft van de bloem toe aan het vismengsel en vorm met vochtige handen 20 balletjes. Druk deze plat tot koekjes van 1 cm dik en rol door de rest van de bloem. Verhit de olie in een hapjespan en bak de koekjes 2 min. Keer halverwege. Schep met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

Snijd de andere helft van de limoen in partjes. Serveer de viskoekjes met de limoenpartjes en chilisaus.

Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus

Instructievideo - 02:06 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus

Succes verzekerd met deze lekkere koekjes uit het oosten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig