Zuurkool met reuzenbonen
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook 5 min. Voeg de zuurkool toe en bak 10 min. op laag vuur mee, met de deksel op de pan. Doe de bonen erbij en bak ca. 3 min. mee totdat ze warm zijn. Voeg de mosterd toe en breng op smaak met peper en zout.
Dep ondertussen de zalm droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de zalm in 6-8 min. gaar. Keer halverwege.
Schep de peterselie door het zuurkool-bonenmengsel en serveer met de zalm.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Zuurkool met reuzenbonen
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook 5 min. Voeg de zuurkool toe en bak 10 min. op laag vuur mee, met de deksel op de pan. Doe de bonen erbij en bak ca. 3 min. mee totdat ze warm zijn. Voeg de mosterd toe en breng op smaak met peper en zout.
Dep ondertussen de zalm droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de zalm in 6-8 min. gaar. Keer halverwege.
Schep de peterselie door het zuurkool-bonenmengsel en serveer met de zalm.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el olijfolie
2 uien
1 teen knoflook
1 zak zuurkool
2 blikken reuzenbonen
2 el Zaanse mosterd
300 g zalmfilet
1 bakje platte peterselie