Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen, halveren en in ringen snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Bonen laten uitlekken. In braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Bonen door ui scheppen en ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Basilicum fijnknippen. Tagliatelle afgieten. Basilicum en pesto door bonenmengsel scheppen, op smaak brengen met zout en peper en ca. 1 minuut verwarmen. Eventueel enkele eetlepels water toevoegen. Rest van olie door tagliatelle scheppen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Bonenmengsel erover verdelen. Serveren met kaas. Lekker met komkommersalade en vinaigrettedressing.
Tagliatelle met pesto en reuzenbonen
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen, halveren en in ringen snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Bonen laten uitlekken. In braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Bonen door ui scheppen en ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Basilicum fijnknippen. Tagliatelle afgieten. Basilicum en pesto door bonenmengsel scheppen, op smaak brengen met zout en peper en ca. 1 minuut verwarmen. Eventueel enkele eetlepels water toevoegen. Rest van olie door tagliatelle scheppen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Bonenmengsel erover verdelen. Serveren met kaas. Lekker met komkommersalade en vinaigrettedressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g groene tagliatelle
2 rode uien
1 teentje knoflook
2 blikken reuzenbonen
5 eetlepels olijfolie
1 zakje verse basilicum
1 potje pesto rosso
50 g gemalen pittige kaas