Minestronesoep met reuzenbonen en pesto
Aan de slag
Reuzenbonen afgieten. In soeppan tomatensoep met 1/4 liter water, soepgroente en bonen op zacht vuur al roerend aan de kook brengen. Groente in ca. 5 minuten tegen de kook aan beetgaar koken. Pesto door soep roeren. Soep in twee grote kommen scheppen en kaas erover strooien.
Minestronesoep met reuzenbonen en pesto
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Reuzenbonen afgieten. In soeppan tomatensoep met 1/4 liter water, soepgroente en bonen op zacht vuur al roerend aan de kook brengen. Groente in ca. 5 minuten tegen de kook aan beetgaar koken. Pesto door soep roeren. Soep in twee grote kommen scheppen en kaas erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blik reuzenbonen
1 pak tomatensoep basilicum
1 zak boerensoepgroenten
½ bakje groene pesto
50 g geraspte belegen kaas