Tomatensoep met pesto en bladerdeegkrokantje
bewaar
bewaar

Tomatensoep met pesto en bladerdeegkrokantje

5 min. bereiden / 15 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de tomatensoep over de soepkommen. Schep in iedere soepkom een theelepel pesto. Leg voorzichtig een plakje bladerdeeg over elke soepkom. Kwast het bladerdeeg in met de olie en bestrooi het met zeezout. Plaats de soepkommen 10-15 min. in het midden van de oven totdat het deeg goudbruin kleurt. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomatensoep met pesto en bladerdeegkrokantje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig